Автоклав для домашнього консервування на 8 літрових банок (горловина 215 мм) посилене кріплення
Автоклав побутовий для консервування з горловиною під трилітрову банку
Для того, щоб приготувати якісну тушонку або рибні консерви, які згодом можна зберігати не один рік, самим правильним придбанням буде побутової автоклав. Різноманітні консерви з м'яса, птиці, риби, всілякі варення - все це можна приготувати за допомогою автоклава. Чому автоклав - це вигідне придбання? Тому що коли у Вас багато птиці або іншого м'яса у Вас є 2 варіанти зберігання цих продуктів: 1) Морозильна камера - хороше рішення в принципі, але дуже витратна; купівля морозильної камери обійдеться у тисячу гривень, а плюс в подальшому витрати на електроенергію і ризик якщо раптом світло відключать. 2) Автоклав - покупка обійдеться Вам трохи більше тисячі, а в якості нагрівального елемента Ви можете використовувати будь-яке джерело енергії - вогнище, газова плита, електрична плита.
Процес приготування тушкованого м'яса в автоклаві дуже простий. На дно автоклава необхідно покласти 2-3 шару джинсової тканини або мішковини, потім поставити закатані банки (можна один на одного) так щоб вони не торкалися один до одного, налити воду в автоклав, закріпити верхню кришку з допомогою кріплення, накачати 0,8-1 атмосферу тиску з допомогою насоса або компресора (для того, щоб банки не лопалися від температури) і почати процес автоклавування. До робочої температури автоклав нагрівається від 25 до 45 хвилин в залежності від інтенсивності нагрівального пристрою, сам процес стерилізації та приготування триває від 20 до 45 хвилин в залежності від рецепту.
Технічні характеристики побутового автоклаву
- Об'єм - 15 літрів;
- Товщина металу - 2 мм;
- Матеріал - вуглецева сталь, покрита порошковою фарбою;
- Маса автоклава - 19 кг;
- Розміри - 300х400 мм;
- Максимальний робочий тиск - 3,5 атмосфери;
- Місткість автоклава - 12 півлітрових банок або 8 літрових;
- У комплект поставки входять: корпус автоклава, верхня кришка обладнана аварійним запобіжним клапаном скидання тиску, манометром і ніпелем, ущільнююче кільце, термометр, паспорт, інструкція з рецептами.
- Заходи безпеки! Обов'язково, перед початком роботи з автоклавом необхідно відрегулювати запобіжний клапан скидання тиску.
Купити автоклав для домашнього консервування Ви можете оформивши замовлення або просто зателефонувавши за номерами телефонів, зазначених на сайті компанії. Доставка здійснюється по всій території України. З повним асортиментом автоклавів побутових Ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням у тексті.
Якщо Ви хочете дізнатися більше про тонкощі роботи і технічних аспектах автоклава, то перейдіть по посиланню і прочитайте статтю про принцип роботи автоклава.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Об`єм | 15 л |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Максимальний робочий тиск | 3.5 МПа |
Максимальна робоча температура | 130 град. |
Товщина стінок | 2 мм |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 12 шт. |
Банку 1 л. | 8 шт. |
Габаритні розміри | |
Висота | 400 мм |
Діаметр | 300 мм |
Вага | 19 кг |
- Ціна: 2 800 ₴