Продавець Интернет-магазин "Восторг" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2562 відгуків
+380 (95) 687-75-96
+380 (63) 716-06-56
район рынка Барабашово, Харків, Україна
Інтернет-магазин "Восторг"

Принцип роботи соковарки.

Принцип роботи соковарки.

Зазвичай, про соковарці згадують під осінь - це як раз той час, коли потрібно переробити велику кількість урожаю, адже це пора яблук, груш, слив і винограду. Соковарки відомі нам ще з середини 20 століття, з себе соковарка представляє кілька ємностей, розташованих один над одним. Основним кінцевим продуктом соковарки є сік, але з м'якоті, що залишилася після одержання соку, Ви можете приготувати,наприклад, мармелад. Сік виходить шляхом випарювання фруктів і овочів.

Як варити сік в соковарці? Очищені від кісточок і порізані шматочками фрукти, кладуть у друшляк соковарки. В саму нижню каструлю для води наливають воду і доводять її до кипіння. Після, на цю каструлю ставлять другу каструлю для збору соку, обладнану силіконовою трубкою і сталевим затиском, а поверх неї ставлять сітчастий друшляк з продукцією і накривають кришкою. Процес роботи соковарки нагадує роботу пароварки - вода, нагріваючись, перетворюється на пару, яка проходить крізь продукти, вбирає в себе сік, який потім накопичується у другій каструлі знизу. Все дуже просто!

Плюси соковарки перед соковижималкою ( в даному випадку розглянемо плюси самого кінцевого продукту-соку)?

  • Соковарка нічим не забивається (фруктова м'якоть) і не шумить.
  • Після приготування соку в соковарці, у ньому не залишається осаду.
  • Сік, приготований в соковарці придатний до консервації відразу - його не потрібно кип'ятити і стерилізувати.
  • Соки приготовані в соковижималці, схильні до швидкого окислення, незважаючи на їх зберігання в холодильниках, такі соки краще відразу вжити. Соком, приготованим в соковарці, можна насолоджуватися протягом тижня, просто зберігаючи його в холодильнику, і це ніяк не позначиться на його якості.
  • Економія часу при виробництві соку. У випадку з соковарки,Ви просто завантажуєте необхідну кількість продукції і чекаєте поки звариться сік, займаючись при цьому своїми справами, а у випадку з соковижималкою, Ви постійно присутні і щось робите.
  • Сік з соковарки набагато солодше, ніж з соковижималки.
  • Соковарку набагато легше мити, ніж яку б то не було соковижималку.
  • Також, соковарку можна використовувати для приготування їжі на пару.

У висновку, хотілося б звернути Вашу увагу на те, що ринок повний асортиментом соковарок різних обсягів (4-21 літр) і різних виконань (алюміній і нержавіюча сталь). Найпоширенішим обсягом є обсяг 8 літрів. Інтернет-магазин "Захват", рекомендує Вам вибирати соковарки з нержавіючої сталі, про їхні плюси Ви зможете дізнатися в описі товару, перейшовши за посиланням сюди. Для перегляду повного асортименту соковарок, перейдіть по посиланню сюди. Сподіваюся, що ми змогли висвітлити всі основні питання з приводу соковарок в даній статті. Спасибі за увагу!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner