Продавець Інтернет-магазин "Восторг" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2994 відгуків
+380 (95) 687-75-96
+380 (63) 716-06-56
район рынка Барабашово, Харків, Україна
Інтернет-магазин "Восторг"

Автоклави для домашнього консервування

Автоклав для домашнього консервування

Одним з найбільш зручних способів консервування є консервування за допомогою автоклава. У чому ж секрет? Насправді все дуже просто ― банки під великим тиском (до 5 атмосфер) і температурою (до 130 градусів) всередині автоклава, проходять кілька різних процедур одночасно. Вітаміни м'яса, риби, птиці, овочів, фруктів, ягід - все залишається всередині банки. Автоклави бувають 2 типів: електричні і вогневі. В інтернет-магазині Захват Ви можете купити автоклав побутової (електричний) та автоклав для побутової відкритого вогню.

Цікавий той факт, що цільовим використанням автоклава є приготування тушкованого м'яса або консервів з м'яса, риби або птиці. І це не дивно, так як в автоклаві продукти пройдуть ще одну важливу процедуру ― стерилізація (всі бактерії знищуються завдяки температурі 120 градусів). Наскільки нам відомо ― консерви приготовані за старим способом в духовці, псують банку і бажано їх вживання на протязі року... А от консерви приготовані з допомогою автоклава, можуть зберігатися значно довше і не псують банку.

Найбільшим попитом користуються автоклави харківського виробництва (вогневої або газовий і електричний), будучи безперечним лідером за ціною і якістю. Газовий автоклав можна використовувати на будь-якому джерелі теплової енергії, аж до багаття. Електричний автоклав не менш універсальний, так як можливе використання не тільки від Тена, але й від зовнішнього джерела спрямованої температури (багаття в даному випадку неможливий). Середній час нагрівання електричного автоклава до робочої температури займає 35-40 хвилин, а сам процес автоклавування займе у Вас від 15 до 40 хвилин в залежності від продукту і рецепта.

Також не варто забувати про правила техніки безпеки і правильності використання автоклава. Найголовніше - це правильно налаштувати аварійний клапан скидання. Процедура дуже проста і не займе багато Вашого часу. Не залишайте автоклав без нагляду на довгий час і орієнтуйтеся на прилади встановлені на ньому (манометр і термометр). Приємного перегляду і вдалих Вам покупок!

Домашній автоклав

    При виборі автоклава дуже важливо розуміти для яких потреб і як часто Ви буде ним користуватися. В нашому асортименті є автоклави з вуглецевої сталі і автоклави з нержавіючої сталі. Клієнти дуже часто задають питання: "У чому різниця?", і їх можна зрозуміти, адже ціна відрізняється майже в 4 рази.

                    

    Якщо Ви будете використовувати автоклав за його прямим призначенням, тобто для приготування тушкованого м'яса, то виріб з вуглецевої сталі Вам відмінно підійде, але якщо Ви хочете готувати що-небудь, ніж необхідно контакт продуктів з ємністю автоклава, то Вам необхідний тільки автоклав з нержавійки. Як приклад, дуже багато людей використовують автоклав з нержавіючої сталі як самогонний апарат для своїх власних потреб.

    Ще одним важливим фактором при виборі автоклава є джерело нагріву. Буде він вогневої (газовий) або електричний? На нашу думку, можливо суб'єктивне, домашній автоклав спочатку повинен бути газовим. У ньому немає непотрібних, в даному випадку, отворів під ТЕН, датчик і т. д. Для автоклава це дуже важливо, оскільки тиск може досягати 5 атмосфер, а це дуже серйозно. Тому, якщо у Вас є можливість користуватися вогневим автоклавом, то краще зупинити свій вибір саме на таких моделях, але бувають випадки коли у людей немає газу, а користуватися багаттям в зимовий період якось несерйозно... В такій ситуації природно знадобитися електричний автоклав.

    Основная масса автоклавов изготовлена из листового металла, сваренного между собой по частям. Небольшую долю занимают автоклавы из газовых баллонов - белорусский автоклав этому пример. По креплению верхней крышки тоже есть несколько вариантов. Самое распространенное и удобное крепление - это винтовое. Вы закроете крышку очень быстро и плотно. Также существует болтовое крепление и "барашковое". Большое количество времени занимает болтовое крепление - Вам необходимо затянуть каждый болт с помощью ключа, поочередно. "Барашковое" кріплення середнє по часу і назвати його незручним не можна. Баранці затягуються руками до певного моменту, а потім підбиваються молоточком, така ж процедура відкриття.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner